yoga örebro

Om J A P Yoga & Må Bra i Örebro

Jag heter Sofia Hadders. Kundaliniyoga har varit en del av mitt liv sedan 2005. 2012 började jag utbilda mig till lärare. Sedan dess har jag undervisat och löpande fortbildat mig inom yoga. Yoga som daglig praktik, tillsammans med bland annat promenader, joggingturer och reflekterande skrivande utgör viktiga grundstenar i min vardag.

Ganska snart efter att jag började utöva yoga regelbundet märkte jag påtagliga förändringar, ja rent av förbättringar såsom ökat fokus, mindre reaktivitet och färre upplevelser av stress. De positiva förändringarna tjänade både mig privat och mig i min yrkesroll. De erfarenheter jag har fått genom mitt utövande delar jag gärna med mig av, inte bara på yogamattan. För att kunna stötta andra på flera sätt har jag löpande adderat andra främjandepraktiker till yogan. Bland annat har jag utbildat mig till NLP Practitioner, gått kurs i vedisk astrologi och utbildat mig till handledare i reflekterande skrivande.

Min akademiska bakgrund är en fil kand. i samhällsvetenskap med inriktning arbets- och organisationspsykologi kompletterat med fristående kurser inom personal- och genuskunskap samt kurser inom folkhälsa.

Utöver J A P Yoga & Må Bra jobbar jag som utvecklingsledare i en regional organisation. Min önskan är att yoga och andra alternativa praktiker allt mer ska beredas möjlighet att stärka upp, inte bara individer, utan även grupper, organisationer och så klart, hela samhället.

De flesta av mina kurser och aktiviteter håller jag på Månen i Örebro som jag har tillsammans med en kollega. Jag besöker också gärna arbetsplatser, föreningar eller tar med deltagare ut på Breathwalks i naturen.

Sofia Hadders
SKY

Jag är medlem i Sveriges Kundaliniyogalärares riksförbund Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund – SKY – som är en ideell förening för Sveriges KRI-certifierade kundaliniyogalärare. Jag har tidigare varit engagerad som ledamot i SKY:s styrelse och valberedningen.

Månen

De flesta av mina aktiviteter och kurser bedrivs på Månen i Örebro, som jag driver tillsammans med min kollega Eva Stoltz, på Stoltz Yoga & Energi.