yoga örebro

Om Yoga för bröstopererade

yoga bröstopererad

2018 diagnostiserade jag med förstadium till bröstcancer i mitt ena bröst. Jag rekommenderades att operera bort hela bröstet. Senare valde jag att operera bort också det ”friska” bröstet. Där efter har jag genomgått ytterligare en operation av bröstkorgen.

Yogan har varit ett värdefullt verktyg för mig i alla delar av den process jag genomgått. Direkt efter mina operationer har jag återupptagit mitt dagliga yogautövande. Med hjälp av andningen, rörelser och träning i att skilja mellan smärta och  motstånd har jag snabbt återkommit i full rörelse. Yogan gav mig också andningshål att tanka lugn och trygghet ur som motsats till den "turbulens" jag upplevde i kontakt med sjukvården.

Att jag skulle dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter av att ta stöd i yoga och andning var en självklarhet. 2019 höll jag mina första klasser för andra bröstopererade.

För närvarande har jag inga kurser inplanerade men jag är öppen för att dra igång en grupp och även för att ge privatlektioner.

Välkommen att kontakta mig via mejl. Skriv namn, telefonnummer och ärende så hör jag av mig till dig med förslag på möjliga tider att träffas.