Om Yoga för bröstopererade

yoga bröstopererad

2018 diagnostiserade jag med förstadium till bröstcancer i mitt ena bröst. Jag rekommenderades att operera bort hela bröstet. Senare valde jag att operera bort också det ”friska” bröstet. Där efter har jag genomgått ytterligare en operation av bröstkorgen.

Yogan har varit ett värdefullt verktyg för mig i alla delar av den process jag genomgått. Direkt efter mina operationer har jag börjat yoga. Med hjälp av andningen och rörelser har jag snabbt återkommit i rörelse.

Att jag skulle dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter av att ta stöd i yoga och andning var en självklarhet. 2019 höll jag mina första klasser för andra bröstopererade.

För närvarande har jag inga kurser inplanerade men jag är öppen för att dra igång en grupp och även för att ge privatlektioner.

Välkommen att kontakta mig via mejl. Skriv namn, telefonnummer och ärende så hör jag av mig till dig med förslag på möjliga tider att träffas.