yoga örebro

Om vedisk astrologi

Den vediska astrologin har sitt ursprung i Indien och de gamla vediska skrifterna. Ett annat namn för vedisk astrologi är "jyotish", som betyder "vetenskapen om ljuset". Ett vediskt horoskop visar hur planeter och stjärnor gestaltade sig på himlen precis i det ögonblick vi föddes. Planternas position och relation till varandra var unik just då och där.

Månen är mycket viktig i den vediska astrologin, då den styr våra känslor, vårt intellekt och vårt materiella liv här på jorden. Månen rör sig snabbt över himlavalvet och skiftar hela tiden mellan olika faser. Andra viktiga entiteter i den vediska astrologin är Rahu och Ketu som tillsammans bildar en så kallad "karmisk axel". De visar vad du kom in med här i livet och vilken längtan och vilka behov du har att utforska.

Jag erbjuder en en timmas läsning av ditt födelsehoroskop enligt vedisk astrologi. Fokus läggs på det som "sticker ut" i ditt horoskop och på vad du kommit in med i det här livet och varför du är här. Givet vad som händer på himlavalvet just nu kan det hända att vi även pratar om vad du behöver beakta just nu.

För att kunna ställa ditt horoskop behöver jag dina födelsedata (år, dag och så exakt klockslag som möjligt) samt var du är född. Jag önskar också din e-postadress.

Då jag är "under lära" erbjuder jag för närvarande läsning för 675:-. I priset ingår min förberedelsetid. Vi ses fysiskt på Månen i Örebro eller digitalt via till exempel Messenger eller Zoom.

För att boka läsning: mejla sofia@japyogaochmabra.se eller ring mig på 070-607 45 54

Fram till 14 dagar innan bokad tid kan du avboka utan kostnad. Där efter betalas fullt pris. Bekräftelse på bokning samt faktura skickas via mejl.

Tack än en gång för dagens vediska horoskopåtergivning. Kände mig tagen och lite omtumlad efteråt och har fått en hel del att tänka på. (Kristina)