yoga örebro

För företag och organisationer

företagsevenemang yoga

Erfarenhet och studier visar att yoga på jobbet minskar stress. Yoga kan även hjälpa mot värk i rygg och onda axlar. Fysisk aktivitet på arbetstid har också visat sig förbättra såväl hälsa som relationerna mellan kollegor i en arbetsgrupp.

J A P Yoga & Må Bra erbjuder företag och organisationer Kundaliniyoga, Medicinsk yoga, Breathwalk, Yoga & Jogga och reflekterande skrivande. Aktiviteterna anpassas efter era behov och kan kombineras med föreläsningar på olika teman.

Aktiviteter kan ordnas på Månen - en plats för själ och hälsa (Idrottsvägen 22, Örebro), hos er eller i samband med konferens-, utbildnings- och friskvårdsdagar på annan plats. Det mesta går att arrangera både inom- och utomhus. Anpassning kan göras utifrån behov och förutsättningar.

Vi ville ge cheferna inspiration, reflektion och något oväntat. Temat var ledarskap och hur jag leder mig själv och min grupp kopplat till hur hjärnan fungerar. Vi valde att testa yoga som ett skönt avbrott med möjlighet att landa i sig själv. En av kommentarerna efteråt vara ”Magiskt – det här skulle vi ha varje gång”. Therese T

Välkommen att kontakta mig om du vill diskutera idéer, möjliga upplägg och för att få offert. När du mejlar: skriv namn, telefonnummer och ärende så kontaktar jag dig.