För företag och organisationer

företagsevenemang yoga

Erfarenhet och studier visar att yoga på jobbet minskar stress. Yoga kan även hjälpa mot värk i rygg och onda axlar. Fysisk aktivitet på arbetstid har också visat sig förbättra såväl hälsa som relationerna mellan kollegor i en arbetsgrupp.

J A P Yoga & Må Bra kan erbjuda bland annat Kundaliniyoga, Medicinsk yoga, Breathwalk och Yoga & Jogga för företag och organisationer. Aktiviteter kan kombineras med kortare föreläsningar på olika teman.

Aktiviteter kan ordnas för grupper på plats på Månen (Idrottsvägen 22, Örebro), hos er, i samband med konferens-, utbildnings- och friskvårdsdagar. Det mesta går att arrangera både inom- och utomhus. Anpassning kan göras utifrån behov och förutsättningar.

Vi ville ge cheferna inspiration, reflektion och något oväntat. Temat var ledarskap och hur jag leder mig själv och min grupp kopplat till hur hjärnan fungerar. Vi valde att testa yoga som ett skönt avbrott med möjlighet att landa i sig själv. En av kommentarerna efteråt vara ”Magiskt – det här skulle vi ha varje gång”. Therese T

Välkommen att ta kontakt med mig om du vill diskutera idéer, möjliga upplägg och för att få offert. När du mejlar: skriv namn, telefonnummer och ärende så kontaktar jag dig.