yoga örebro

Om personlig vägledning

Behöver du något som lyssnar på dig? Behöver du hjälp med att få syn på dina tankar? Önskar du hjälp med att se din situation i nytt ljus?

Till mig är du välkommen för att få stöd i att att hitta strategier att handskas med stress och oro, få hjälp med att sortera i en pågående livssituation, få stöd i att göra en plan framåt och för att få råd om hur du kan skapa ett hållbarare liv/arbetsliv.

Våra möten anpassas utifrån dig och dina behov. Jag tillför min erfarenhet och de verktyg jag har. För att inte bara vara i tankarna kan det hända att vi använder andning, meditation och kommunikationsövningar för att på så sätt engagera även kropp, sinne och känsla.

Pris privatpersoner 2023: En timme (första gången 1,5 timma): 750:- (inkl moms)

Betalning sker i första hand mot faktura som mejlas efter att vi kommit överens om mötestid. Betalning ska vara genomförd senast en dag innan överenskommen mötestid. Bokning är bindande 24 timmar innan bokad tid. Där efter kan tiden ombokas men betalning ska vara utförd enligt ovan. Det går att betala med ePassi. Köp med ePassi registreras senast 2 dagar innan överenskommen mötestid. Vid registrering av köp med ePassi registrerar du 25 % moms.

Vid förhinder, meddela detta per sms till 070-607 45 54.

För att boka: kontakta mig via mejl. Skriv namn, telefonnummer och ärende så kontaktar jag dig.

Är du intresserad av vägledning av annan karaktär? Spana in Vedisk astrologi!